כאב בשן ללא ממצאים בצילומים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/11/2017 | 16:47 | מאת: גלית

שלום לד" חיים נוימן, מזה זמן מה יש לי כאבים באזור מסוים בפה. הייתי אצל 3 רופאי שיניים שונים שעשו צילומים ולא רואים שום דבר. זה גורם לי לאי נוחות וכאבים כאשר אני לועסת דברים מתוקים באיזור זה. אחד מהרופאים אמר לי שכנראה יש לי רגישות באיזור בגלל שנפגע באמייל ושאני צריכה להשתמש במשחת שיניים שמתאימה לשיניים רגישות. ניסיתי תקופה וזה לא עזר. אשמח לדעת מה עוד ניתן לעשות והאם יכול להיות שמפספסים משהו בצילומים? האם ללכת לרופא רביעי? תודה מראש, גלית

רגישות למתוק יכולה להעיד על חור בשן, או על רגישות בצוואר השן כתוצאה מנסיגת חניכיים או משחיקה של האמאייל יש הבדל בטיפול בשני המקרים תפני לרופא מנוסה שינסה לעזור לך

מנהל פורום רפואת שיניים