שאלות בנוגע לחידוש טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/11/2017 | 06:46 | מאת: מור

שלום רב, מעוניינת לברר מתי אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית (הליכה מהירה) לאחר חידוש טיפול שורש (עדיין כואב אך לא היסטרי). כמו כן, מתי רצוי לבצע מבנה וכתר חדשים לאחר חידוש טיפול שורש. האם מיידי או להמתין תקופה מסוימת? תודה

אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית באופן מיידי את המבנה רצוי לעשות בהקדם ובתנאי שהשן לא רגישה למגע. הכתר יעשה ברגע שהרופא יחליט שטיפול השורש הצליח. בינתיים יש להמנע ממזון קשה כדי שהשן לא תתפרק ותישבר

מנהל פורום רפואת שיניים