כאב שיניים חזק שלא עובר שבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/11/2017 | 23:31 | מאת: גל ים

לפני מס.שבועות עשיתי סימה בשן 37. לאחריה הופיעה רגישות בשן של חום וקור.לאחר כשבוע החל כאב פתאומי חזק והחלו טיפול שורש.כמה ימים אחרי שוב התעוררו כאבים חזקים המשכתי אצל רופא אחר עזרה ראשונה. אשר טיפל שבר את הפוצר של הטיפול בתוך פי ואז הפנה לרופא שלישי שהוא מומחה. הוא המשיך את הטיפול נתן אנטיביוטיקה שלא עזרה כשבוע סובלת כאבים מטורפים שלא חולפים אפילו עם משככים.המומחה פתח שוב חיטט וסגר הכאבים אף התעצמו. בפה ולסת תהש בדקו ולא ידעו את סיבת הכאב הגעתי לרופא רביעי אשר גם הוא מומחה.החליף אנטי.לאוגמנטין. אחרי 3 ימים עדיין כאבים בפה.גם בלחי באוזן ובראש.אפאחד לא יודע למה. לא יודעת מה לעשות עכשיו.אשמח אם תעלו כיוון מאיפה זה יכול לנבוע.

אולי הכאב בכלל משן אחרת? בלסת עליונה?

07/11/2017 | 13:20 | מאת: גל ים

אוסיף ואומר כי השבוע ביום ראשון המומחה סיים את טיפול השורש.ויומיים לא היו כאבים, אתמול שני בלילה התחילו כאבים איומים ושוב חזרתי לאופטלגין שבקושי עוזר.חזרתי למומחה טוען שאולי לא היה צריך טיפול שורש והוא לא יכול להגיד זאת בוודאות כי באתי אליו לאחר שהתחלתי כבר טיפול שורש, אבל סבור שזה דלקת במפרק הלסת והתחיל לי טיפול, בינתיים הכאבים ממשיכים.יש בכל זאת מצב שהפוצר שנותר בפה לוחץ על משהו? ייתכן שטיפול השורש לא הסתיים כמו שצריך? הרופא טוען שלאחר שסגר את הטיפול כבר לא פותחים טיפול שורש.

רצוי לקחת אדוויל 4 פעמים ביום אחרי האוכל משך חמישה ימים בתיקווה שהכל ירגע

מנהל פורום רפואת שיניים