כאבי שיניים כבר חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/09/2017 | 18:14 | מאת: הלן

אני בבעיה נוראית... לפני חצי שנה התחילו לי כאבים בצד שמאל הייתי אצל רופא שיניים והוא אמר שהכל בסדר.. לפני חודשיים הלכתי שוב בגלל אותה סיבה והוא אמר שיכול להיות שזאת שן בינה כי שאר השיניים בסדר. יום רביעי גם הלכתי והוא אמר שהכל בסדר... ואז בחג החיך שלי נהייה אדומה ליד אחת השיניים וממש כאב לי עד היום. הלכתי היום לרופא אחר והוא אמר שיש שן הרוסה ושהאזור עם דלקת ויש לי אבסס וחייב לעקור אותה ושאני צריכה למהר כדי שלא יפגע בשיניים האחרות. וחבל שלא באתי לפני. איך זה הגיוני שהרופא הקודם לא ראה את זה במשך חצי שנה?? אני מתלבטת אם לעקור מצד שני ממש כואב לי

או שתתני אמון ברופא שקבע שצריך לעקור, או שתלכי לרופא שלישי לחוות דעת נוספת

מנהל פורום רפואת שיניים