טיפול שורש עם פריצה לסינוס

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/09/2017 | 01:07 | מאת: אלגום

שלום. אתמול עברתי טיפול שורש, בלסת עליונה. במהלך הטיפול נגרמה "פירצה לסינוס" כשחלפה ההרדמה הרגשתי נפיחות בלחי שהולכת ומחמירה- עכשיו כבר קשה לפתוח את הפה גדול. איזור הפה לא כואב אבל יש כאב עמום בצד של האף מעל האיזור של הטיפול. עכשיו מתחילות לי גם סחרחורות ובחילות. האם זה תקין? שאלתי את הרופא בטלפון והוא אומרמשהגיוני שזה קורה... מה יש לעשות על מנת להקל על הנפיחות? תודה רבה.

בטיפול שורש בעידן המודרני לא צריכה להיות פריצה לסינוס ! האם הפריצה היתה בזמן ההכנה או בזמן הסתימה? בכל מקרה יש לקחת בהקדם אנטיביוטיקה וגם אדוויל במידת הצורך יש להתיעץ עם רופא אף אוזן וגרון

מנהל פורום רפואת שיניים