לחץ לאחר התקנת כתר זמני

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/09/2017 | 02:05 | מאת: עינת

מאז ששמו לי את הכתר הזמני מרגישה סוג של לחץ על המקום / חניכיים אי נוחות ובדקו ולא ראו משהוא בדקו את הגובה והכל תקין יכול להיות שחסר חומר או הכתר קטן מדי ובגלל זה הלחץ ואם לוחץ בזמני מה יהיה בקבוע וזה לא רק לוחץ אי נוחות באכיחה . גם בצחצוח ואפילו פעם ירד באיזור קצת דם ואפילו כואב /לוחץ בלי שום פעילות ממה זה יכול לנבוע ?

כנראה מסיבה כזאת או אחרת יש בעיה שדורשת תיקון איזו בעיה לא ניתן לדעת בהעדר בדיקה

04/09/2017 | 07:47 | מאת: עינת

זהו בדקו הכל תקין גם בגובה יכול להיות שהגורם חוסר מקום לכתר ומה עושים במקרה כזה?

אין אפשרות לבצע אבחנה אינטרנטית גשי לרופא אחר לקבל חוות דעת נוספת

מנהל פורום רפואת שיניים