כתם לבן שנוצר בכתר קבוע

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

02/09/2017 | 05:52 | מאת: ספיר

שלום, לפני מספר ימים הרגשתי מן סדק בכתר וחשבתי שזה אוכל שנתקע על השן או סתם משהו שתקוע ואפשר להוריד אותו, לאחר שניסיתי הבנתי שאני מנסה להוריד חלק של הכתר, כנראה מהצביעה נשאר מן ״סדק״ קטן ומיד לאחר מכן שמתי לב לכתם לבן מסביב לאותו אזור. זה כתר לשן קידמית עד כמה שאני זוכרת נכון זה זירקוניה.. מה ניתן לעשות? מבחינתי זה לא אסטטי ומאוד מפריע לי, רופא השיניים הסתכל אך טען שזה כלום בעוד שאני יודעת שאני גרמתי לזה ושזה לא היה קודם. הכתר נמצא אצלי בפה 5 חודשים, האם זה שלב שניתן לעשות חדש ולהחליף? או שניתן לתקן את הקיים? תודה

בד"כ כתר כזה לא ניתן להוריד ולתקן כי סביר להניח שהוא מודבק באופן קבוע כנראה שאם זה מפריע לך יש צורך לעשות כתר חדש

02/09/2017 | 11:48 | מאת: ספיר

אין אפשרות שרופא השיניים שלי יוכל לתקן את זה? עם צביעה חוזרת או על אותו כתם שנוצר?

למיטב ידיעתי אין אפשרות

מנהל פורום רפואת שיניים