הצורך בניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/09/2017 | 16:53 | מאת: מיטל

רתיתי לשאול מתי צריך ניתוח הארכת כותרת, האם יש מקרים שכתר רק מחרסינה יכול לבטל את הצורך ומה התופעות שיכולות לקרות אם אסרב?

כתר חייב לחבוק חומר שן בריא במידה והמיבנה נמצא עמוק בחניכיים יש צורך בהארכת כותרת סירוב עלול להביא לכשלון השיקום

01/09/2017 | 23:06 | מאת: מיטל

ואם יש כתר קבוע בשן ליד השן שמועדת להארכת כותרת הבינותי שפוגעים גם בשיניים שליד יהיה צריך להוריד את הכתר הזה גם ולעשות כתר חדש?

בהחלט יכול להיות שבעקבות הארכת הכותתרת בשן , תיגרם נסיגת חניכיים בשן הסמוכה ויהיה צורך בהחלפת הכתר גם בה

מנהל פורום רפואת שיניים