צורך באפיאקטומי - האם רשלנות רפואית ?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/08/2017 | 14:20 | מאת: נורית 3

רק מספר חןדשיםלאחר שיקום ארוך וממושך של הפה שכלל גם טיפולי שורש בשיניים קדמיות והרכבת כתרים עליהם החלתי להרגיש בכאב. לאחר שבוצעו צילומים נאמר לי שחייבים לבצע ניתוח בשתי השיניים בשל דלקת בשורש. האם יש כאן רשלנות רפואית ? השיניים הללו היו בריאות לחלוטין ורק שחוקות ולפיכך הורכבו עליהן כתרים. מה מידת אחריות הרופא להתפתחותה של הדלקת ? האם עליו לשאת בחלק לפחות מהוצאות הניתוח שאאלץ לעבור? השקעתי בשיקום הפה עשרות אלפי שקלים וחשבתי שיהיה לי שקט לשנים רבות . אני מאוד מתוסכלת .

גם כשהטיפול מתבצע בצורה טובה ביותר אי אפשר לתת אחריות להצלחת הטיפול בהעדר בדיקה וצילומים לא ניתן לדעת האם היה כשל בטיפול מסיבה רשלנית או שלא הייתי ממליץ להתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש לגבי המשך הטיפול ולגבי הדיעה האם היתה רשלנות בטיפול הקודם

מנהל פורום רפואת שיניים