שאלה לגבי סד לילה ייעוץ

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/07/2017 | 19:45 | מאת: ג

יש לי סד רך הבנתי שעדיף סד יותר קשה אבל זה לא נוח יש רופא מומחה לנושא של חריקת שיניים אבל העלות של סד אצלו כולל פגישה הוא 2200 ש''ח אני חושש לעשות סד ואח''כ לא יהיה לי איתו נוח לשים אותו האם יש עוד מקומות שאתה ממליץ שבהם מכינים סד לילה הבנתי שזה צריך רופא שמבין בנושא אשמח אם תוכל להמליץ וכמה זה צריך לעלות? תודה לך

אינני מכיר רופאים כאלה ומגוון המחירים הוא גדול

13/07/2017 | 15:46 | מאת: ג

על איזה סד אתה ממליץ?

הסד הקלאסי המומלץ הוא הסד הקשיח אבל רוב האנשים מתקשים להשתמש בו ועל כן מבקשים סד לילה רך....

מנהל פורום רפואת שיניים