כאבים בשן 37 מזה שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/07/2017 | 15:50 | מאת: שלי

שלום רב, מזה שבוע אני סובלת מכאבים בשן 37. כאבים של פעימות (דופק) בצד של הפה ובשן עצמה. השן עצמה עברה טיפול שורש אך מאחר והזנחתי ולא שמתי כתר התחילו כאבים. את טיפול השורש עברתי בנובמבר 2016. התחלתי לקחת טיפול אנטיביוטי של מוקספן ופלאגיל במשך 3 ימים ללא הטבה, עברתי לאוגמנטין, מקבלת אותו בערך יומיים. אין הטבה בכאב עדיין סובלת נורא.. הומלץ לעקור אך עד שלא יהיה הטבה בכאב עם טיפול אנטיביוטי לא ניתן לעקור. האם הגיוני שאני עדיין חשה כאבים עזים והאנטיביוטיקה לא עוזרת ??

בד"כ בשן שעברה טיפול שורש לא מרגישים דופק יש לבדוק האם לא מדובר בשן 36

מנהל פורום רפואת שיניים