צבע השיניים לאחר שיננית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/07/2017 | 14:34 | מאת: תהילה

לפני שבוע הלכתי לשיננית לניקוי אבנית והתוצאה הייתה מעולה של שיניים מבריקות ובהירות לאחר יומיים חזר הגוון הפחות בהיר: האם בשל שימוש בקפה / עמבה הלובן נעלם כל כך מהר? כמו כן, יעזור לי לדעת מה עמדתך בנוגע ל: - משחת שיניים AP24 - שימוש בשמן קוקוס כמי פה לשטיפה

השיניים שלנו נצבעות מעישון ממזון ומשתיה אינני מכיר את משחת השיניים הזאת ואין לי מידע לגבי שטיפת פה בשמן קוקוס

09/07/2017 | 22:22 | מאת: תהילה

תודה על תשובתך! וכיצד ניתן להסיר את הכתמים? ביקור אצל שיננית בפעם הבאה?

כן, וגם להשתדל להימנע מאוכל ושתיה שיש בהם פיגמנטים

11/07/2017 | 23:33 | מאת: תהילה

עוד שאלה ברשותך, אני חיילת ואין לי מענה או תור לרופא במרפאה כרגע. אני מרגישה גם שכל פעם אחרי שאני הולכת לשיננית הזאת השיניים הופכות ליותר צהובות ממה שהיו. ייתכן שלא עושה לי טיפול נכון? אני מקפידה על חוט דנטלי וצחצוח , מוזר לי שאחרי יומיים נהיה כל כך צהוב כי היו לי שיניים מאוד לבנות עד לפני שנה. וזה מרגיש צהוב יותר מיום ליום

לא סביר שאחרי טיפול שיננית השיניים תהיינה צהובות יותר

מנהל פורום רפואת שיניים