כאבים לא מוסברים בשן לאחר סתימה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/06/2017 | 18:53 | מאת: אלמוני

שלום ד"ר, לפני כחודש ביצעתי סתימה לבנה בשן טוחנת תחתונה . לאחר יום שניסיתי לאכול בצד של הסתימה , כאשר אני מנסה לאכול דברים קשים, יש לי כאבים עזים באזור זה. בנוסף גיליתי , שכאשר אני מעביר חוט דנטלי , בשן אחת לפני השן שביצעתי את הסתימה) יש כאב חזק מאוד - כאשר אני מעביר את החוט בין 2 השיניים. יש הרגשה כאילו כאשר אני מכניס את החוט בין המרווח של השיניים - השן "מרגישה" את זה ואז אני מרגיש כאב עצום . אני מתאר לעצמי שזו הסיבה שאני אוכל דברים קשים באיזור זה , יש לי כאבים. אם אפשר לדמות את זה , כאילו יש פצע בגוף , וכאשר נוגעים באיזור הזה מרגישים כאב - ככה אני מרגיש עם דברים קשים שנוגעים לי בשן - ויש לציין , זו לא השן שביצעתי את הסתימה! מה יכולה להיות הסיבה , והאם יש צורך להיות מודאג? יש לציין שביצעתי צילום חוזר והרופא לא מצא תסמינים מיוחדים.

קשה לדעת מה הסיבה למיחושים יתכן ויש לבצע בדיקה נוספת, אצל רופא אחר, בצירוף צילום נשך, בניסיון להבין את הסיבה לכאב

מנהל פורום רפואת שיניים