השתלת עצם לשתלים לשתלים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/05/2017 | 19:16 | מאת: דנה

שלום רב דר נוימן לפני שמונה חודשים.עברתי השתלת עצם לשתלים. עשיתי צילום .והרופא אחר אומר לי .שאין לי מקום לשתי שתלים. מה עושים? הכירורג עזב את המירפאה שבה עברתי את ההשתלה. תודה

ראשית, כמה שיניים חסרות? באיזו לסת מדובר? מה מספרי השיניים החסרות? אין כל בעיה לפנות לכירורג אחר לשם החדרת שתל/ שתלים לא תמיד חייבים שתל עהור כל שן חסרה לפעמים די בשתל אחד עבור שתי שיניים

03/05/2017 | 22:53 | מאת: דנה

בבקשה דר נוימן אם אפשר שתשלח לי למיל שלי את המיל שלך או טל רק לשם מסירת צילום,מדובר בלסת עליון ,שלושה -שינים חסרות ,הכירורג אמר-שיש מקום לשתי שתלים ׳אבל עבר למקום אחר,תודה מראש

נא כיתבי הודעה עם המייל שלך ואפנה אליך בפרטי

04/05/2017 | 21:21 | מאת: [email protected]

בבקשה תודה

07/05/2017 | 21:34 | מאת: המשך דנה

פרט כאן את שאלתך למומחה שבוע טוב דר נוימן. קיבלת את הצילום במיל?

מנהל פורום רפואת שיניים