כאבי שיניים חזקים מאד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/04/2017 | 19:05 | מאת: מ

ערב טוב ובהזדמנות זו חג עצמאות שמח אני בת 45+, בעבר הייתי במרפאה שהסייעת לקחה מידות לכתרים שנפלו כל הזמן וכן הטכנאי - וגרמה לי נזק רב לפה והייתי אצלה בתדירות מאד מאד גבוהה כל שבוע - כמובן עכשיו אני כבר ממזמן עזבתי לרופא מקצועי אנושי שביצע לי כתרים ושתלים - בלסת התחתונה אין כאבים יש כתרים אמיתיים וחזקים לא הכתרים הלא תקיניים שהיו במרפאה הקודמת. בלסת העליונה גם הוחלפו הכתרים בכתרים אמיתיים חזקים שלא נופלים אפילו שהם מודבקים בדבק זמני. יש לי כאבים מתחת לכתר האמיתי והרופא אמר צריך לעקור בין 12 שיניים ל-13 שיניים בבת אחת - העקירה כמובן פחות מטרידה אותי אלה זה שצריך יהיה לשים תותבת ואולי אחרי חצי שנה יהיה אפשר לעשות שתלים. יש לי בעיית קורדינציה וכנראה לא אוכל להסתדר עם התותבת. בגלל זה הרופא ממליץ לי למשוך כמה שניתן. מידי פעם אני מקבלת אנטיביוטיקה בסירופ כי אני מתקשה בבליעת כדורים. ונגד כאבים אני לוקחת אבקמולי למבוגרים. אשמח לקבל התייחסות. תודה וחג עצמאות שמח

בלתי אפשרי להתיחס למקרה מורכב כזה ללא בדיקה וצילומים האם יש לך שאלה ספציפית?

27/04/2017 | 05:30 | מאת: מ

בוקר טוב האם כדאי להמתין עם העקירות והתותבת או לעשות זאת יום טוב וסוף שבוע נפלא

נראה לי על פניו שרצוי להתחיל טיפול ובהקדם

מנהל פורום רפואת שיניים