זהירות ! זהירות !

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/07/2004 | 13:31 | מאת: פאול

לכל שואלי הפורום שלום אתמול (29.7.04) פורסמה מודעה משותפת למשרד הבריאות האגף לבריאות השן ולאגודה הישראלית לכירורגית פה ולסתות. וזאת לשון ההודעה: "כל ניסיון להציג אפשרות של השתלת שיניים ללא ניתוח הוא שגוי ומטעה את הציבור. למען הסר כל ספק אנו מוצאים לנכון להדגיש כי השתלת שיניים היא פעולה כירורגית. בכל השתלה כזאת יש הכרח לעבור דרך רירית הפה כדי להגיע לעצם הלסת, לתוכה מחדירים את השתל. האגף לבריאות השן והאגודה הישראלית לכירורגית הפה והלסתות מייעצים לציבור המתרפאים לנהוג באחריות בעת בחירת רופא שיניים בכלל, ולהשתלות שיניים בפרט" מעריב עמוד 25

30/07/2004 | 15:23 | מאת: ד"ר גרינבאום

פאול שלום. נשמע הגיוני שפעולה כזאת הינה מסוכנת ופירסום המתחייב לבצע השתלות בשיטה "מהפכנית" שאין לעדיין בסיס בספרות המקצועית יש בו משום הטעיית הציבור וסיכון בריאותו וטוב עשה משרד הבריאות בפנותו לציבור באזהרה מפני מודעות מטעות שאין הציבור מודע לאמת המחקרית העומדת מאחוריהן.

מנהל פורום רפואת שיניים