פוביה דנטלית
דיון מתוך פורום רפואת שיניים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
יש לי פוביה דנטלית חזקה מאד. כאשר סוף-סוף אני מגיע לרופא שיניים אני בקושי רב אם בכלל נותן לו לעשות משהו. ניסיתי תרופות הרגעה (רגיעון וטיפות וולריאן), לקחתי גם פראמין למניעת הקאות. הקידוח והריח של שיניים הורג אותי. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה.
פחדן שלום. המשימה שעליך לעבור מתחלקת ל2 חלקים :האחד-לקבוע תור אצל רופא שיניים ולהגיע לבדיקה . שלב שני של המשימה הוא להסכים לקבלת טיפול וקבל את הטיפול שנקבע . אם אתה יכול לעבור את שלב א' ותחילת ב' אז ייתכן ויצליחו לטפל בך באמצעות גז צחוק ,פרה מדיקציה תרופתית ,סדציה ואפילו בהרדמה כללית . אשמח לעזור בייעוץ והמלצה על רופא שיטפל בך בשיטות הנ"ל במקום מגוריך אם תציין את הדוא"ל שלך ואת מקום מגוריך .
ד"ר גרינבאום, ברצוני להודות לך על התשובה המפורטת. הייתי ביום ו' האחרון אצל רופא שיניים. בגדול, אפשר להגיד שברחתי ממנו. הוא עשה לי קצת ניקוי אבן וניסה לטפל בשן הבעייתית. כל הזמן רציתי להקיא והריח של שיניים שרופות הוציא אותי מדעתי. הרגיעון וטיפות הווליום שלקחתי לא הועילו. חשבתי לנסות את מזלי שוב הפעם עם וואבן (Vaben). אשמח לשמוע את דעתך. תודה !!! נ.ב הכתובת שלי: [email protected]