בטיחות בעבודה עם מכשיר אקג

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/02/2005 | 20:10 | מאת: שירי

שלום אני כותבת עבודה על מכשיר אקג ומחפשת חומר על בטיחות בעבודה עם המכשיר. פורום "מכשור רפואי" הפנה אותי לפורום "המוסד לבטיחות ולגיהות" , וזה הפנה אותי בחזרה לפורום מכשור רפואי... :-) אשמח אם אוכל לקבל מיקוד- איפה אפשר למצוא כזה חומר, אם בכלל? תודה

10/02/2005 | 21:47 | מאת: עובד בית-חולים

בכל ספר הפעלה של מכשיר א.ק.ג. אוטומטי 12 לידים תמצאי הרבה מאד הוראות, המלצות ואזהרות בטיחות. כל מה שקשור לשימוש בטיחותי במכשיר - מבחינת בטיחות הנבדק, בטיחות הבודק ובטיחות המכשיר - תמצאי בספרים. אם את קוראת אנגלית חופשי, זה המקור הטוב ביותר בשבילך. לגבי חומר בעברית - אינני יודע.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות