תקרות דקורטיביות משולבות נורות

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/09/2005 | 17:52 | מאת: יוסי

אבקש לדעת מה קורה לתיקרה דקורטיבית מלבנים מלבנים שמותקנים במשרדים כאשר נורת ההלוגן המותקנת בתוכה מתעקמת ומתחילה לחממם את המלבן ולגרום להתפחמותו האם המלבן עלול להתחיל להשרף? האם הריח שנשאר בחדר לאחר ההתפחמות הזו מסוכן לילדים הגרים וישנים באתו חדר--למרות איורור מיידי עדיין יש ריח. מה עצתכם להתקין במקום המלבנים האלו.?

27/09/2005 | 18:10 | מאת: צביקה גרינברג

האם המלבן - צורה גאומטרית? האם הלבנים - הם בלוקים?

27/09/2005 | 20:21 | מאת: יוסי

המלבן הוא מלבן עשוי מחומר מתפורר עם השנים מלבן רגיל בגודל 80 סמ על 40 סמ לא מדובר בקירות בלוקים יש 10 מלבנים כאלו שמכסים את כל התקרה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות