מזון בגני ילדים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

09/02/2005 | 07:21 | מאת: אמא של גיא

ברוב גני הילדים מגישים מזון לעתים במצב תברואתי המסכן את בריאות הילדים. שאלתי היא האם יש גורם בישראל המפקח על בריאות המזון בגני הילדים. למי יש להפנות שאלה על מפגעים בריאותיים במזון המוגש בגני הילדים.

09/02/2005 | 11:40 | מאת: אוריאל שמואלי

לאמא של גיא שלום. שני גורמים הם האחראים לעינייני הגהות בגני הילדים, בתנאי שהגנים הם גנים עירוניים. 1. יחידת התברואה של הרשות, (מחלקה, אגף ...) בה מצוי הגן. 2. המשרד המחוזי של משרד הבריאות, במחוז בו נמצא הגן. היחידה העירונית חייבת לדווח למשרד המחוזי של משרד הבריאות על כל ממצא חריג הנמצא בבדיקותיה. אני ממליץ כי תתחילי בפניה אל היחידה העירונית ובמקביל אליה (העתק הפניה) אל מנהל/ת מדור/מחלקה של גני הילדים ברשות הנדונה. אוריאל

19/02/2005 | 22:13 | מאת: קורא מודאג

לאימא של גיא-האם עשית מחקר,ביקור בכל הגנים במדינת ישראל ובכולם מצאת בעזרת מעבדה מוסמכת שהאוכל המוגש לילדנו,נמצא במצב תברואתי שמסכן את בריאותם. לפורום כאן נכנסים הרבה אנשים ויש להזהר ולהשתדל לכתוב מידע בדוק ומדוייק ולא שמועות ומחשבות ........

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות