האם יש נהלים לאחזקה וטיפול מערכות אל פסק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/02/2005 | 19:03 | מאת: עופר גיל

האם יש נהלים או דברים מקובלים -במוסדות מפעלים,בתי חולים ,הנוגעים לטיפול ואחזקה יזומה של מערכות אל פסק(ups)

09/02/2005 | 05:29 | מאת: זיו צח

אצלנו באסותא מקובל שכל מכשירי אל פסק הקטנים המחוברים במחלקות או במכונים למכשור רפואי עוברים ביקורת של היצרן כל חצי שנה והחלפת סוללות כל שנתיים עד שלוש שנים.לגבי המכשיר הגדול המגבה את כל חדרי הניתוח ומחלקות טיפול נמרץ והתאוששות,יש להקפיד שבעתיים על נהלי טיפול וביקורת- וזה באחריות החשמלאי הראשי שלנו. לדעתי יש להקפיד על הנהלים האלו ואפילו לחתום הסכם ביקורים וטיפולים חצי שנתי עם הסוכן\יצרן בסופו של דבר -טיפולים למכשירים האלו ובזמן ימנעו נזקים עצומים למיכשור הרפואי עצמו התלוי בהם מאוד בעת הפסקת חשמל. מקווה שעזרתי לך זיו צח-מנהל הנדסה רפואית אסותא מרכזים

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות