נייר כסף

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/09/2005 | 11:04 | מאת: ענת

שלום רב אני מאוד מודאגת , שמעתי כבר מכמה אנשים שנייר הכסף שאנו משתמשים בבית באפייה פולט חומרים מסרטנים ורעילים בחום . אני מכסה עם הנייר הרבה תבניות באפייה וגם אני משתמשת בו על מחבת חמה לקליית ירקות כמו חצילים על מנת שלא ילכלך לי את המחבת שקשה מאוד לנקות אחרכך... גם את הדגים ותפוא' אני עוטפת באפייה... אז זה מפחיד מאוד ואני ממש מודאגת מכך...( כבר אין שקט מכלום בעולמנו...) תודה על כל מידע ענת

05/09/2005 | 08:09 | מאת: איילה

נייר כסף הוא בכלל עשוי מאלומיניום ולכן יש איתו בעיה כי אלומיניום לא בריא, והוא מצטבר בגוף וחשוד כגורם לבעיות בגיל מבוגר יותר כמו אלצהיימר. אבל, מאוד נוח להשתמש בו כי חוסך הרבה עבודה של ניקוי קשה. באפיה על נייר הכסף אני שמה נייר אפיה, כך שאין לכלוך ואין מגע של נייר הכסף עם האוכל. טיגון - קודם אופה בתנור קצת בתוך שקית אפיה או על נייר אפיה עם נייר כסף מתחת, ואז במחבת וזה מלכלך פחות.

05/09/2005 | 13:51 | מאת: לימור

תודה על התשובה, אבל איך את מכסה אוכל שבתבנית או בפיירקס שניכנס לתנור וחובה לכסות אותו???

05/09/2005 | 20:58 | מאת: חבר של זללנים

בלי להתיחס בסיכון הקיים או לא מנייר האלומיניום (נדון באריכות בפורום) פשוט תמנעי מרדיד האלומיניום מלגעת במזון. -לא, אין בעיה מהאדים של החומר! רק לידיעתך, אלומיניום הוא אחד מהחומרים הנפוצים ביותר בטבע (נמצא בבוץ) ומילה של חובב בישול-תוכלי להשתמש בשקיות "קוקי" או בנייר אפיה! בתאבון ולבריאות

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות