במקום בנזין גז

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

03/09/2005 | 22:03 | מאת: נהג מונית

יש לאחרונה דיבורים על מעבר לתידלוק בגז להבנתי זה תורם לאיכות הסביבה --מדובר על 1000 אנשים שמתים בגוש דן בשנה בגלל אוויר מזוהם מאוטובוסים. האם מנהלי הפורום והקוראים מאמינים שאם כולנו נעבור לנסוע על גז,נקטין את זיהום האוויר

03/09/2005 | 22:52 | מאת: נהג הונדה

מעבר לגז ודאי ימנע את פליטות תחמוצות הגפרית-שממילא אינם גבוהים. יקטין את פליטות החלקיקים לפחות מחצי. אולי יקטין קצת את פליטות תחמוצות החנקן-אבל רק אולי. פליטת חד תחמוצת הפחמן עלולה לגדול. פליטת תרכובות אורגניות נדיפות כולל מסרטנות תקטן. הבשורה הרעה-מנועי הדיזל כולל רוב המוניות ימשיכו לשרוף סולר עם כל הקשור בזה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות