בעיה של חשמל או אנרגיה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/02/2005 | 15:52 | מאת: k1977

לבקשתו של מר זיו צח אני מבקש את עזרתכם המקצועית: יש לי בעיה מוזרה במהלך כל היום והלילה יש לי מן זרמים אנרגטיים שמציקים ומפריעים לי אני לא יכל לשבת כל כך הרבה זמן במקום אחד ניסיתי להחליף לבגדים לא סינטטים וללכת לכל מיני רופאים למנהם ושום דבר לא עזר יש מצבים שאני פשוט מרגיש מן חתיכות אנרגיה שאפשר לתפוס אותם בידיים הדבר היחיד שמוריד את חתיכות האנרגיה זה כשאני נכנס להתקלח אז המים שוטפים את האנרגיה אבל לאחר מכן זה חוזר שוב

08/02/2005 | 17:17 | מאת: איתן חנני

ל- "איש האנרגיה" שלום, אינני רופא ו- נדמה לי שמדובר בנושא רפואי. יחד עם זאת ידוע לי על כאלה שרמת החומציות של העור שלהם גבוהה (או נמוכה) ביחס לכלל ולמקובל. תופעות שכאלה יכולות לגרום לתחושה שאתה מתאר. הפתרון של רופאת עור מומחית לנושא (אצל קרוב משפחה שסבל מתופעה דומה אשר גם גרמה לגירויי עור) היה להתרחץ עם מים בלבד ללא סבון ועם אפשר אפילו פעמיים ביום.. ולמרבה ההפתעה לאחר כחודשיים כאלה (דווקא בחודשי הקיץ שבהם הזיעה מוגברת) התופעה נעלמה. הנושא אינו ממש קשור בתחומי העיסוק של הפורום ולצערי אין באפשרתנו לעזור וגם האמור לעיל הנו בגדר תיאור של מקרה פרטי ואינו מהווה עיצה. כדאי להתייעץ עם רופא עור ו- אולי אפילו עם כמה (במקרה הנ"ל כמה רופאים המליצו על מיני משחות וטיפולים שלא הואילו עד שכאמור הגענו לאותה מומחית - מנהלת מח' עור בבית חולים ידוע אשר המלצתה ככול שנשמעה מוזר היחידה שהואילה). אם תפנה למייל הפרטי שלי אעביר אליך את פרטיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות