אנטנות סלולר ושנאי חברת חשמל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/02/2005 | 17:32 | מאת: ג'סי

שלום, האם שנאי שמחובר לעמוד של חברת חשמל מזיק לגרים לידו? באיזה טווח? מהו הנזק? מה אפשר לעשות? האם אנטנות סלולר המותקנות (כולל חדר מזמזם) סמוך למגורי אדם מזיקות לבריאות? באיזה אופן? מהו המרחק האופטימלי? מה ניתן לעשות? האם חברת/חשמל סלולר יסכימו להזיז כדי שלא יזיק? מהו המוסד הממונה ולמי פונים?? תודה, ג'סי

06/02/2005 | 23:49 | מאת: Efy

גסי שלום הגוף עם הידע הגדול ביותר שיכול לעזור זהו המרכז למחקר גרעיני שורק מחלקת בטיחות קרינה יש להם אתר באינטרנת ושם תמצא את כל הפרטים כיצד ניתן להתקשר לאנשים ולשאול את אותן שאלות רלונטיות בברכה אפי

07/02/2005 | 13:15 | מאת: ג'סי

תודה רבה

07/02/2005 | 07:08 | מאת: איתן חנני

חיפשתי ב- גוגל "קרינה" ישנן הרבה חברות שעוסקות במדידה ויכולות לייעץ בנושא. זה האתר האזרחי של החברה המפעילה את נחל שורק, www.radiation-safety-soreq.co.il המומלץ על ידי Efy.

07/02/2005 | 13:16 | מאת: ג'סי

תודה רבה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות