תיק אישי של עובד במפעל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

04/08/2005 | 21:49 | מאת: עובד

האם לעובד יש זכות לראות את הכתוב בתיק האישי שלו במפעל? האם יש תנאים מתי כן ומתי לא האם אני יכול לצלם משם מסמכים?

09/08/2005 | 15:43 | מאת: איתן חנני

לעובד שלום, למיטב ידיעתי והבנתי בתיק האישי נמצאים בד"כ מסמכים אשר העובד מביא למפעל (תעודות, מסמכים רפואיים וכד') ובנוסף יכולים להימצא בו מסמכים פנימיים אשר שייכים להנהלת המפעל, משכך, רק ההנהלה יכולה להחליט אם ברצונה לאפשר לך לעיין / לצלם מסמכים אלה. ממליץ לך להתייעץ בנושא עם עו"ד מומחה לנושא יחסיי עובד / מעביד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות