האם יש איגוד לאיכות סביבה או יועצי סביבה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/02/2005 | 15:45 | מאת: אבי

האם קיים ארגון איגוד ליועצי סביבה ואם כן האם יש להם אתר באינטרנט שאפשר להכיר את פעילותם. האם האיגוד עובד במשותף עם המשרד לאיכות הסביבה.

אבי שלום קיים איגוד ישראלי ליעוץ וניהול סביבתי - א.י.ל.ה. (ע.ר.) יו"ר העמותה הנו פרי דיוויס אני מכהנת בועדת הביקורת של העמותה. הצטרפות אפשרית ליועצים סביבתיים אשר עומדים בדרישות כפי שמפורטות בתקנות העמותה (השכלה, ניסיון ועוד). בברכה ורד

09/02/2005 | 22:15 | מאת: זיו

לד"ר ורד האם יש לאיגוד הזה של יועצי הסביבה אתר אינטרנט?ואם כן אשמח אם תצרפי אתו כאן.

זיו שלום מאחר שאנחנו עמותה ללא מטרות רווח, ומאחר שבנית אתר עולה בכסף, בשלב זה אין לנו אתר. בנית אתר מתוכננת לעתיד לאחר גיוס כסף. בברכה ורד

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות