סיכונים בברכות שחיה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/07/2005 | 11:23 | מאת: יקי

שמענו אתמול על התאונה שהיתה בברכת השחיה ברמת גן. אשמח לקבל מידע מהפורום לגבי סיכונים של כלור ואולי גם מה אפשר לעשות כאשר נחשפים

06/07/2005 | 17:27 | מאת: זיו צח

שאלתך מצויינת והיא גם תוספת לשאלה שנשאלה למטה לגבי חוקים נהלי בטיחות אם יש בבריכות שחייה כגון: חובה שהמציל יהיה עם יכולת וידע בהחיאה חובה שתהייה ערכת חבישה -עזרה ראשונה האם אלו חוקים תקנות מחייבות בישראל ואינם מחייבות בתורקייה המלונות?

30/11/2005 | 10:02 | מאת: עמי

האם ישנם נזקים ארוכי טווח בעקבות הרעלת כלור חד פעמית מבריכת שחיה?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות