חומר לניקוי סתימות ?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/12/2016 | 21:17 | מאת: חיים

ערב טוב דוקטור ורד אתמול השתמשתי בחומר לפתיחת סתימות לפתיחת סתימה בכיור במטבח רציתי לשאול החומר עזר חלקית ועדיין יש מים בכיור האם המים האלו יכולים להוציא אדים רעילים למזון במטבח ועוד מקרה שקרה לי היום בבוקר בהיסח הדעת השארתי סיר פתוח עם מזון בפנים ליד הכיור שבו יש סתימה עם החומר האם אני יכול לאכול את האוכל או לזרוק?

שוב את/ה לא נותנ/ת מידע כדי לתת תשובה. בלי לדעת מה החומר אין תשובה. לא שם מסחרי!! שם החומר בהרכב.

17/12/2016 | 22:26 | מאת: חיים

פירוט חומרים-4.5 אחוז סודה קאוסטית עד 5 אחוז חומר פעיל שטח מיניוני 40-45 גי/ליטר כלור פעיל אקונומיקה מקוה שזה יעזור לך

18/12/2016 | 08:21 | מאת: חיים

מדובר על סיר עם הרבה מזון שהיה ללא מכסה בסיטואציה שהזכרתי מקוה שלא אצטרך לזרוק אבל אם תאמרי שצריך ברור שאזרוק הבריאות זה לפני הכל

1. להזכירך, הפורום בהתנדבות. עונים על שאלות כאשר יש זמן. 2. נושאים דומים עלו כבר בשאלות קודמות של משתתפים עיון בהם היה יכול לעזור. 3. אם המידע זמין מהשאלה הראשונה לא צריך להמתין. המוצר שאתה משתמש לפתיחת סתימות אולי מיועד לסתימה חלקית קטנה לא במטבח ביתי. כירוז החומר הפעיל בהמסת שומנים קטן ביות ולא יפתח הסתימה. הוספת אקונומיקה למוצר לא עושה דבר לפתיחת הסתימות. - שוב! זה נושא צרכני ואיננו חלק מפעילות הפורום! סודה קאוסטית בריכוזים אלה בעוצמה נמוכה. האדים שהשתחררו אינם סודה קאוסטית מאחר שהיא לא נדיפה. השתחררו כנראה בעיקר אדים מהכיור (אוכל ושאר דברים המצטברים בצנרת). לא מבינה בכלל למה צריכה להיות בעיה לאכול את התבשיל. אדים לא חודרים לתוך תבשיל חם. וגם לשניה נניח שכן, החום יוציא אותם שוב החוצה.

18/12/2016 | 15:10 | מאת: חיים

באמת לא מדובר על נושא צרכני מדובר על חומרים זה לא נוגע אם אני רוצה או צריך לקנות את המוצר זה מצב שנוצר עם המוצר וזה לגבי הספגה של חומרים באוכל.ותודה על הזמן שאת משקיעה מראש כמו שציינתי קודם את עושה מלאכת קודש כי בלי הפורום הזה באמת אין למי לפנות ודרך אגב התבשיל היה קר זה משנה את התמונה ?

שאלת גם לגבי יעילות התכשיר... לא אין הבדל אם חם אם קר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות