האם אי אפשר להשתמש בתבניות האלומיניום?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/12/2016 | 13:31 | מאת: אור

אני משתמשת בתבניות האלומיניום החד פעמיות ושמה על זה ניר אפיה, האם זה בסדר? ולמה לא עונים לי מהפורום יותר?

בתור אדם בוגר ומאחר שאין חוק האוסר זכותו של כל אדם להחליט אם להשתמש או לאו. סיגריות מסוכן, אלכוהול מסוכן, לחצות כביש מסוכן, לנהוג מסוכן וכך הלאה. אדם בוגר חשוב שידע מהם הסיכונים ויקבל החלטה איך הוא רוצה לנהוג. ולכן, ההחלטה שלך. לשין ניר אפיה בין תבנית האלומיניום לבין האוכל החם בהחלט משפר את המצב. הפורום הנו פורום בטיחות גיהות ואיכות, ולא פורום צרכנות. שאלות שאינן בנושא הפורום נמחקות.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות