איחסון מזון בסיר נירוסטה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/11/2016 | 14:40 | מאת: עדנה

אנחנו מבשלים בסירי נירוסטה ונוהגים לשמור את המזון לאחר שהתקרר במקרר בסיר שבו בושל, האם יש עם כך בעיה בריאותית? האם יתכן שהאיחסון במקרר בסיר גורם לזליגת מתכות למזון? לרב מדובר בשלושה ארבעה ימים, מזון נוזלי כגון מרק. קראתי שעדיף להעביר את המזון לכלי אחר, אבל האם אכן יש לכך משמעות?

תוכלי למצוא לגבי כל דבר אנשים שנהנים להגיד שיש בעיה. בדרך כלל הם מדברים מתחושות בטן ולא על סמך מידע מדעי בדוק. אין שום בעיה לאחסן בכלי נרוסטה. אם מתאים בהרתחה אחת כמה וכמה שמתאים לאחסון בקור. באחסון במקרר את יכולה לאחסן בכל כלי שאת רוצה, בסיר, בקופסא, בשקיות ניילון, מה שנוח.

15/04/2020 | 14:12 | מאת: רר

תודה רבה, פתרת דילמה של הרבה זמן..

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות