אודה לתשובתך בקשר לנורה חסכונית

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/10/2016 | 10:02 | מאת: רוני

שלום רב, בני שיחק על הרצפה (בצעצועים מפלסטיק, אם זה משנה). רק בדיעבד התברר לי כי באותו מקום נשברה נורה חסכונית יום קודם (אינני יודעת אם מכילה כספית, אך זה החשש שלי). המקום טואטא, אך אינני יודעת אם נשטף. האם יש צורך לשטוף את הצעצועים? תודה!

הכמות קטנה ביותר ואספתם את השברים. החומר אבקתי כך שאם בוצע טאטוא בעקרון מספיק. אבל, מאחר שאנחנו לא אוהבים חשיפה למתכות כבדות (לדוגמא כספית כי מצטבר בגוף עם השנים), ומתוך עקרון זהירות מונעת, לא כי יש חומר, לשטוף הרצפה והצעצועים. במים רגילים ובלי סבון או חימום. אם יש חומר, הוא אבקתי וישטף עם מים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות