הרעלה לאחר הדברה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

26/10/2016 | 14:31 | מאת: ענבל

הי אתמול עשינו הדברה בבית נגד חרקים, כאשר המדביר ריסס גם את השיש והכיור. לפי ההוראות שהינו מחוץ לבית במשך שעתיים וכשחזרנו קרצפתי וניקתי את השיש עם חומר ניקיון פנטסטית באופן יסודי. היום מהבוקר יש לי כאבי בטן ושלשולים, רציתי לדעת האם ייתכן וזה כתגובה לחומר? בנוסף יש לי תינוק בן שנה וחצי בבית, כרגע הוא בסדר השאלה אם יש מצב שעדיין יש חומר בבית שמסכן אותו, על השיש אולי?תודה רבה

1. מוזר שבוצע ריסוס שיש וכיור... 2. בלי לדעת מהו החומר שבו השתמשו להדברה לא ניתן להגיד אם בעיתי או לאו. 3. רק שלשולים וכאבי בטן לא מתאים להרעלת חומרי הדברה, כנראה לא קשור בכלל. 4.לא מרגישים טוב הולכים לרופא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות