בטיחות שימוש ב PVC גמיש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/10/2016 | 11:24 | מאת: דלית

שלום, ד"ר קויפמן, האם ראנר העשוי מ PVC גמיש ומשמש להנחת סירים חמים על השולחן פולט חומרים מסוכנים? האם בטיחותי להשתמש בו? תודה רבה.

אם המוצר מיועד לשימוש הזה, ולא קורה לו כלום שאת מניחה עליו סיר שירד בזה הרגע מהכיריים אפשר להניח שהחומר עמיד לחום ולא מסוכן יותר ממשטחים אחרים. יש לך בבית הרבה מאוד מוצרים של PVC בכמות גדולה, כל מוצר פולט מעט. ובמקרה זה מדובר כנראה בשטח קטן עליו מונח הסיר, לא צריך להיות בעיתי יותר ממוצרים אחרים בבית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות