דאודורנט לילדה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/09/2016 | 20:48 | מאת: אילנית

דר קויפמן שלום רב איזה חומרים מסוכנים אני צריכה לבדוק שלא נמצאים בדאודורנט לילדה בת 11 שמזיעה? תודה

דאודורנט לילדה שכבר צריכה דאודורנט איננו שונה מזה של אדם מבוגר.

06/09/2016 | 19:38 | מאת: אילנית

תודה. אז איזה חומרים עלי לבדוק שלא יהיו בוודאות גם למבוגר?

אין הבדלים. אותם חומרים. קוראים לזה לפעמים נערות כי שמים בושם מתאים יותר לנערות. מעבר לזה החומרים זהים.

07/09/2016 | 20:16 | מאת: אילנית

שלום דר אני יודעת שאלומיניום לא בריא. מה לגבי אלכוהול? האם יש עוד חומרים שעלי לבדוק בתווית? תודה

אין הבדל בין הסיכון למבוגרים ולבני נוער בדאודורנט. מה שלא טוב לך לא טוב להם. דאודורנט כמו שאר המוצרים צריך להיות באישור משרד הבריאות. אם מאושר לא אמור להכיל חומרים שאסורים בשימוש או שמסכנים את המשתמשים הרגילים. אלומיניום לא נמצא בדאודורנט, רק באנטיפרספרנט. שני מוצרים שונים. לך לא טוב אלומיניום וגם לבני נוער. אלכוהול - למה לא טוב? יש שלא אוהבים את התחושה על העור. קצת מיבש, אבל עושה גם חיטוי. אם בעיה איתו. ולהזכיר, אנחנו נותנים תשובות, לא ממליצים על מוצרים, ספקים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות