ישיבה ליד מכשיר פקס משולב..

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/07/2016 | 09:51 | מאת: ירדן

שלום רב האם ישיבה בצמוד למכשיר פקס שמשולב עם מדפסת ומכונת צילום שדלוקה תמיד מסוכנת לי? האם יש קרינה מסוכנת סביב מכשיר זה יותר ממכשיר חשמלי רגיל? ומה המרחק הבטוח שאוכל לשבת בביטחון מהמכשיר? תודה מראש

לא יותר ממכשיר רדיו, מאוורר, מקרר או מייבש שיער או המחשב שעובדים עליו. המכונה לא פולטת קרינה, אלא יוצרת שדה אלקטרומגנטי קטן ואין בו סיכון לאנשים. 20-30 ס"מ, כך שיהיה לך נעים. פשוט לא נוח צמוד מדי לציוד.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות