חשיפה לננוחומרים בבגדים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/07/2016 | 16:55 | מאת: אורית

אשמח לייעוץ שלך בשאלה הבאה - האם כדאי להמנע מלבישת בגדים עם ננוחומרים (טיטניום דיאוקסיד וזינק אוקסיבד)? תודה!

הפורום לא נותן יעוץ, אפשר לשאול שאלות ולקבל תשובות. יש בדים נאנו שלא מסוכנים ויש שאולי מסוכנים ויש שלא יודעים. כל חומר לגופו של החומר.

05/07/2016 | 19:39 | מאת: אורית

או זינק אוקסיד? האם משני החומרים האלה יש אחד שהוא יותר או פחות מסוכן?

שוב, לא נותנים המלצות או יעוץ טיאניום אוקסיד ידוע כבעיתי לעור בלי קשר להיתו נאנו או לאו. אבץ אוקסיד משמש גם כתרופה והגוף מסתדר איתו. אך, כאשר מדובר בנאנו אף אחד לא יכול לתת תשובה חד משמעית, מאחר שעדין אין מידע רפואי חד משמעי בנושא.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות