קומקום פלסטיק לתינוק

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/05/2016 | 14:37 | מאת: עדי

היי , רציתי לדעת האם מסוכן להרתיח מים לתמ"ל בקומקומי פלסטיק בחודשים הראשונים? ( הכוונה לדגמים הפשוטים שלא עולים על מחיר של 50 שח והיום נמצאים בהרבה בתים) האם בעת הרתחת המים , רעלים שונים כמו ביספנול הידוע כבעייתי מועברים מהפלסטיק של הקומקום למים ויכולים לפגוע בבריאות התינוק? ( במידה ואכן כך הורתחו המים בחודשים הראשונים, האם יש צורך לעקוב/ לבדוק אם נגרם נזק?) תודה

1. לא עונים על שאלות כלליות מה שיש בבתים. 2. ברוב הפלסטיקים אין ביספנול. רק בחלק מהפוליקרבונאטים, והקומקום לא עשוי ממנו. 3. ארגון הבריאות העולמי יצא בהצהרה שביספנול איננו בעיתי לתינוקות. 4. תקנו קומקום איכותי, כי מעבר להיבט של ריח/טעם לא נעים, אין בעיה בריאותית, אך יש סכנה של קצר בקומקומים אלה שאמינותם נמוכה ושריפות שהם גורמים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות