הדברה נגד עשבים- תודה רבה מראש

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/03/2016 | 21:47 | מאת: אורטל

שלום, בגינה שליד ביתי ריססו נגד עשבים (מרחק מטר- שניים מהחלון). רציתי לדעת אחרי כמה זמן החומר שוקע לחלוטין ואפשר לפתוח את החלון בלי שיגיע חומר עם הרוח? (אנו מייבשים שם בגדים של תינוק, אז אני מעדיפה לחכות כמה שצריך). תודה רבה!

תבררי עם השכנים מה היו החומרים. יש חומרים שהסיכון בהם אפסי ויש כאלה עם סיכון גבוה יותר. הסיכון הוא בנשימה מידית, וזה לא מהווה בעיה כי החומר (האירוסולים הטיפות) שוקע לאחר מספר דקות. ולכתול בחומר לטווח זמן ארוך יותר מגע עם החומר אם יושבים עליו לדוגמא - מגע ישיר. מאחר שהכביסה לא מונחת על העשבים אפשר מידית.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות