ריסוס בפארקים ותושבי האזור

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/03/2016 | 16:46 | מאת: מאור

האם בפארקים עירוניים מרססים נגד מזיקים ואם כן, האם תיתכן השפעה על אנשים הגרים בסביבה ? תודה.

העיריות אמורות להשתמש רק בחומרים מאושרים. מקווה שגם העיריה שלכם מקפידה על כך (במיוחד אם העבודה מתבצעת על ידי קבלני משנה ולא על ידי עובדי העיריה עצמה). במהלך הריסוס ברור שיש חשיפה מסויימת לחומרי ההדברה, בכמויות קטנטנות ועם זה הגוף אמור להתמודד. הגוף שלנו יש לו מנגנונים להתמודד עם כמויות קטנות של חומרים מסוכנים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות