ריח של ביוב

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

21/02/2016 | 16:58 | מאת: סולי

שלום אנו גרים בבית פרטי ישן בחדר השינה שלנו יש מקלחת פנימית (ללא חלון) בדרכ אחרי כמה שעות שהמקלחת לא בשימוש אנו מריחים ריח של ביוב מחור הניקוז של המים. המקלחת ממש קרובה למיטה שלנו ושל התינוק שלנו. האם דבר זה אמור להדאיג? מסוכן לנשימה?

עלול להיות בעיתי, אז כדאי 1. לבצע טיפול לביוב. יכול להיות שהצטבר לכלוך שהמים מרטיבים אותו ואז הוא מסריח, משחרר גם ריח ומתיבש. אז, טיפול ניקוי עשוי לעזור 2. לאוורר רקב ביוב עלול לשחרר חומרים רעילים. הרעלה היא דבר מידי. אז, לאוורר הבית, את החדר כך שגם המקלחת תתאוורר. אפשר להעזר במאוורר כדי לעשות ערבול האוויר.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות