ריח ביוב במשרד

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/12/2015 | 10:03 | מאת: עופר

שלום , במשרד החדש שלי יש ריח חריף של ביוב, יש שם מכסה של ביו בריצפת המשרד ואני דאגתי לכסות אותו עם סיילוטייפ אבל הריח ממשיך לחדור. האם ידוע שביוב מכיל מימן גופרתי ? האם הריח הוא אינדיקציה למימן גופריתי? האם זה מסוכן? ומה לגבי סכנת נגיפים כגון פוליו?

לא נשמע כמו משרד סביר... אלו לא תנאי עבודה סבירים. כדאי שבעלי המשרד יטפלו במטרד מול העיריה ומיד! סילוטייפ איננו פתרון. הריח יכול לנבוע ממגון של גזים. חלקים מסוכנים חלקם פחות. יכול להיות מימן גופרתי, יכול להיות מתאן ועוד רבים. לא מתאים לעבוד במקום כזה. לגבי פוליו, אין סיכון. 1. אין פוליו במי ביוב רגילים. הדבר נבדק כל יום. 2. כדי שתעבור מחלה מהביוב צריך להיות מגע ישיר בין מי הביוב (לא הגזים) והגוף שלך וזה לא המקרה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות