חדר שנאים עבור הרכבת קלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

14/12/2015 | 09:48 | מאת: דנה

חברת החשמל התחילה בבנייה של חדר שנאים עבור הרכבת הקלה מתחת לביתי. הם מציינים שמדובר בחדר תת קרקעי הממוקם בעומק של 3 מטרים מתחת לאדמה, רציתי לדעת האם הדבר תקני וכיצד אני יכולה לוודא שהדבר בטוח ולא מהווה סכנה.

מה הכוונה מתחת לבית? מתחת ליסודות שלכם, או בסמוך במרחק מספר מטרים? המרחק המוגדר הוא 3-4 מהבית תקין ומותר לפי ההנחיות של המשרד להגנת הסביבה. ועם בעומק מתאים. אז תבדקי המרחק קודם כל, ותבקשי הנתונים לגבי ההספק והזרם הצפוי מהשנאי, אלה המדדים הקובעים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות