האם סיליקון לאיטום רעיל?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/11/2015 | 18:43 | מאת: שירן

האם יש חומר אחר לא רעיל וללא ריח?

לפי מה החלטת שרעיל? אולי אחד מהחומרים הפחות בעיתיים שיש לשימוש לאיטום בבית ולשימושים רבים אחרים. בזמן האיטום יש מעט ריח, אוורור בזמן האיטום פותר הבעיה. ריח איננו מדד למסוכנות או לאי מסוכנות של חומר. קצת ריח בשלבים הראשונים, שנעלם לאחר אוורור והתקשות החומר. כמובן, לא להכניס לעיניים או למרוח על העור כי יגרום לגירוי לא נעים, אך לא חומר רעיל. אפשר להשתמש במלט... אך כל חומר אחר שאציע רעיל יותר.

04/11/2018 | 15:01 | מאת: אביטל

אם אני מכינה בבית באופן עצמאי תבנית סיליקון, האם ניתן להשתמש בה כתבנית לאוכל או שבמקרה כזה זה כן רעיל?

24/11/2019 | 00:32 | מאת: מיכאל

אם אני אוטם מכונה ליצור מיץ כדי שהמיץ לא יפגע במנגנון . והמיץ יבוא במגע עם הסיליקון שהתייבש (צריך לקחת בחשבון שהמכונה מתחממת קצת גם ) האם המיץ שיבוא במגע עם הסיליקון לאיטום יהיה רעיל למאכל?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות