מיקום בלוני גז

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/08/2015 | 23:30 | מאת: יניב

שלום רב. הנני דייר בבית משותף בן 8 קומות .הקומה ה8 היא דירת פנטהוז.יש לנו גז מרכזי.לאחרונה הוסיף דייר הפנטהוז 2 חדרים בגג ביתו ומיקם בלון גז על הגג האם זה חוקי? בתודה מראש

בהנחה כמובן שתוספת הבניה חוקית... כל אחד יכול להתחבר לבלוני גז (בנוסף על החיבור המרכזי, לא במקום) בתנאי שהחיבור נעשה על ידי מתקין גז מוסמך ונבדק שעומד בדרישות של מתקן גז ביתי. אם נעשה על ידי בעל הדירה (שאינו מתקין מוסמך) כמובן שיש לדרוש פרוק מידי של חיבור הגז וסילוק הבלונים. אם הותקן על ידי מתקין גז מוסמך, נבדק ויש אישור, זכותו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות