וילון עבה מ-PVC

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

29/07/2015 | 18:13 | מאת: ענת

במקום העבודה המעביד תלה יריעה חדשה וגדולה של PVC עבה מאוד ושקוף, כפי שרואים בהרבה חנויות שיש בהם מזגן ושלא רוצים שהקור יצא החוצה בגלל שאין דלת בכניסה, זה מוציא ריח לא רגיל ואני רוצה לברר איתך האם זה יכול להזיק לי אני יושבת 1.5 מטר מזה.

כפי שנאמר במספר רב של תשובות, ריח איננו מדד למסוכנות או אי מסוכנות של חומר. יש חומרים מאוד מסוכנים ללא ריח בכלל וכאלה שלא מסוכנים עם ריחות חזקים. ריח אופיני של יריעות PVC יתפוגג עם הזמן. אם לא הראת תגובה אלרגית מידית כנראה שאין בעיה מיוחדת.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות