ברז גז

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/07/2015 | 10:58 | מאת: מולי

הגיע בודק מחברת הגז לביצוע בדיקה תקופתית בדירה. ברז הגז שלנו נמצא בקיר במטבח. כדי להגיע אליו צריך פשוט לפתוח את המגירה. הבודק טען שיש להחליף את הברז למקום גלוי יותר. לשאלתי איך הברז הזה עבר את הבדיקה ב-20 שנה האחרונות, ענה שיש תקנות חדשות. האמנם?

כן, אלה כללי הבטיחות החדשים לברזי גז דירתיים. הם צריכים להיות נגישים בכל זמן למקרה חרום. לכן בתוך המגרה זו בעיה ואם סמוך לקיר המרוחק (לא לגמרי ברור מהתאור שלך של המיקום), שיש לפשוט יד להגיע בעיתי בהחלט.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות