חומרי הדברה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

05/06/2015 | 13:40 | מאת: מאיה

שלום, בהריון שבוע 24, אתמול כאשר יצאתי מהעבודה לחניה הבחנתי פתאום במדביר שריסס חומר על הדשא, המדביר היה ללא מסיכה, זה בערך 2 מטר ממני והייתה רוח. לא הרחתי כלום והלכתי מהר ככל האפשר כדי להתרחק, האם ישנה סכנה לעובר? תודה

בלי לדעת בדיוק מה עשה המדביר(?) ובאילו חומרים השתמש אם את מרגישה טוב אין בעיה. כי אם הייתה הרעלה היית מרגישה לא טוב ואז יש סיכון לך ולעובר (שכבר בשלבים מתקדמים והסיכון לפגיעה פוחת) אחרת לא אמורה להיות בעיה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות