קטלן חרקים עם נורת uv

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

30/05/2015 | 23:12 | מאת: אריה

האם זהו מכשיר מסוכן? אני מדבר על המכשירים הגדולים עם נורות הuv שמחשמלות את החרקים. האם יש הבדל אם שמים בתוך חדר השינה או בסלון, כאשר האור חודר גם לחדר השינה? תודה רבה מראש

מכשיר גדול לא מיועד לשימוש בתוך הבית. בחצר כן, אך לא בבית. יש מכשירים המיועדים לתוך הבית והם קטנים יותר. אם המכשיר בסלון, בחדר השינה מגיע אור כמו כל מנורה שתהיה דולקת, ותראו האור בחדר השני. אם זה קטלן גדול יש בעיה לשבת קרוב אליו לדוגמא בסלון, כי אז זה כמו שמש. דומה למנורת ניאון, שהיא על התקרה המרחק גדול מההאנשים (מטר-שניים) אבל, אם המנורה קרובה יש קרינת UV.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות