השלכת חומרי ניקוי

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/05/2015 | 11:17 | מאת: רחלי

יש לי מספר חומרי ניקוי שאני לא משתמשת בהם יותר. הם נאספים אצלי בארון כי אני לא יודעת כיצד להיפטר מהם. נראה לי בעייתי לזרוק ככה בקבוק שלם של חומצה לניקוי אסלות (עברתי לשימוש בחומצת לימון). כיצד להשליך? א. חומצה לניקוי אסלות, כאמור ב. מרכך כביסה ג. מיכלי דאודורנט לא ריקים (וריקים, יש אפשרות להשליך למיחזור?..) תודה רבה מראש!

חומצה מלחית - אפשר לשפוך לאסלה ולהדיח. זה לא שימוש בחומר אלא כדי להיפטר ממנו, או שתתני למישהו שכן משתמש. מרכך כביסה ומכלי דאודורנט לאשפה רגילה. לא למחזור. בארץ עדין אין טיפול בחומרים מסוכנים של האזרחים וזו הדרך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות